Kövess minket!
  
     

Néhány tanulási módszer

Néhány tanulási módszer
2014, március 26.

Sokaknak gondot okoz a nyelvtanulás, ezért az alábbiakban szeretnénk néhány tippet adni a tanulási módszerek terén!

Megannyi tippünk akad az angol nyelv otthoni elsajátítására, ezek közül pár példa:

  • Híradó: Sok olyan kifejezést használnak benne, amik naponta előfordulnak angol szövegkörnyezetben. Nem csak a szókincsünket, de a hallott szövegértésünket is fejleszti.
  • Zenék: Kedvenc zenéink közül sok van, melyeknek előadója angol anyanyelvű, így gondolatait is így veti papírra, majd később önti dalba. A kiejtés mellett szókincsüket is fejleszti, és akár utazás közben és élvezhetjük a tanulást.
  • Sorozatok: Az internet elterjedése óta a sorozatok még jobban tért hódítanak, különböző oldalakról tölthetjük le, vagy tekinthetjük meg kedvenc epizódjainkat. Ha angol szinkronnal és magyar felirattal nézzük őket, sok új kifejezést és szófordulatot sajátíthatunk el.
  • Újság: Segít szókincsünk bővítésében, a szavak helyes leírásában, és ha kedvünk van hozzá, utána összefoglalhatjuk az újonnan tanult szavak alkalmazásával mit olvastunk, így rögzítve a szavakat memóriánkban.

Ha nem boldogulsz a nyelvtanulással, érdemes részt venned egy angol tanfolyamon. Sok sikert kívánunk!

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
angoloktatas1
Angol nyelvtanulás

Nem igazodsz el a világban nyelvtudás nélkül? Nem szívesen mennél külföldre hiányos nyelvtudásod miatt? Gondot okoz az igeidők megértése, vagy...

Close