Kövess minket!
  
     

Kezdő angol

Kezdő angol
2014, március 26.

Számos olyan tanfolyam indul, ahol kimondottan kezdők oktatásával foglalkoznak. Olyanokkal, akik még nem tanultak angolul, esetleg sokat felejtettek az iskola befejezése óta, egyedül pedig nem boldogulnak, hiszen itt a nyelv alapjainál kell kezdeni a tanulást.

Sok nyelviskola csak olyanokkal foglalkozik, akik rendelkeznek némi tapasztalattal, ismerettel, azonban a kezdőknek sincs okuk az aggodalomra, hiszen megannyi helyen sajátos leckével várják a kezdő angolosokat. Hidd el, az angol nyelv elsajátítása tényleg nem nehéz feladat, csak az nem mindegy, milyen szisztéma szerint haladsz, avagy haladnak veled.

Lássuk, mit tartalmaz általában a kezdő angol tanfolyam?

  • Az ABC megtanulása (kiejtés)
  • Számok, számolás
  • Alapvető kifejezések
  • Színek
  • Tulajdonságok
  • Alapfokú nyelvvizsga felkészítés

Ha úgy érzed, hogy egyedül nem megy, akkor érdemes felkeresned egy magántanárt vagy akár csoportban is lehetőséged van az angol alapokat megtanulni. Angol nyelv nélkül ma már szinte lehetetlen boldogulni, ezért azt tanácsoljuk, vágj bele a tanulásba minél előbb!

 

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
haladoˆknak2
Angol feladatok

Amennyiben nyelvvizsgára készülsz, de nincs, aki korrepetálna, esetleg nincs pénzed magántanárra vagy drága korrepetálásokra, netalán arra vagy kíváncsi, hogy néz...

Close