Kövess minket!
  
     

Haladó angol

Haladó angol
2014, március 26.

Magabiztosabb angol nyelvtudással rendelkezők valószínűleg sok nyelvvizsgával kapcsolatos oldalt átböngésztek már annak érdekében, hogy papírral is bizonyíthassák ismereteiket. Manapság rengeteg angol nyelvvizsga közül választhatunk, csakhogy az ismertebbeket említsük, ott van a BME, ORIGO, TELC vagy az ECL. Ezeken kívül viszont még számtalan lehetőségük van és persze az internet világában az online nyelvvizsgát is fontos megemlítenünk.

Választani nem egyszerű, mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. Vannak könnyebbnek titulált nyelvvizsgák és nehezebbek is akadnak. A „könnyebb” általában nem könnyebbet, sokkal inkább „mást” jelent. Más típus feladatok vannak, vagy előfordul, hogy a könnyebbséget az jelenti, hogy nincs nyelvtani feladat. Fontos tudni viszont, hogy ha valamilyen típusú feladat „hiányzik”, akkor más típusúak nehezebbek.

Ha angol nyelvvizsga előtt állsz, érdemes körültekintőnek lenned a lehetőséget illetően! Azonban ha jól felkészülsz, biztos lehetsz benne, hogy nem érhet meglepetés!

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
angoltanfolyam2
Ingyen angol tanfolyam

Az angol tanulás nem csak azért népszerű, mert könnyen megtanulható nyelvnek számít, hanem azért is, mert segítségével bárhol tájékozódhatsz, nem...

Close