Kövess minket!
  
     

Angol nyelvtan

Angol nyelvtan
2014, március 26.

Sokan állítják, hogy az angol nyelvtan nagyon egyszerű. Minden tanár, nyelviskola és angol tanár ezt hangoztatja, és ha a diák nem tudja tartani a tempót, akkor rásütik, hogy gyengébb képességekkel rendelkezik, persze ebben nem minden esetben a diák a hibás.

Viszont az, hogy az angol nyelv könnyű, nem feltétlenül igaz. Az angol nyelvtan igenis nehéz, már csak azért is, mert összesen tizenkét különböző igeidő van. Persze azt általában elfelejtik megemlíteni, hogy egy angol – pláne amerikai – sem használja mind a tizenkét igeidőt. Ha csak azokat tanulnánk meg, amikre tényleg szükség van – tehát, ami elég arra, hogy megértessük, és ki tudjuk fejezni magunkat – akkor tényleg egyszerű az angol nyelvtan.

Sajnos ez azonban nem elég egy nyelvvizsgához, és amíg angoltudásodat csak nyelvvizsgával tudod igazolni, – például egy megpályázott munkánál -, addig valóban meg kell megtanulnod az angol nyelvtant, és annak minden elemét, szabályát.

Az angol nyelvtan megtanulható, csak elhatározásra és szorgalomra van szükség!

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
angoloktatas2
Néhány tanulási módszer

Sokaknak gondot okoz a nyelvtanulás, ezért az alábbiakban szeretnénk néhány tippet adni a tanulási módszerek terén! Megannyi tippünk akad az...

Close