Kövess minket!
  
     

Angol feladatok

Angol feladatok
2014, március 26.

Amennyiben nyelvvizsgára készülsz, de nincs, aki korrepetálna, esetleg nincs pénzed magántanárra vagy drága korrepetálásokra, netalán arra vagy kíváncsi, hogy néz ki egy nyelvvizsga, ne keress tovább!

Hiába tanulsz sokat az órán, az otthoni gyakorlást semmi sem pótolja, enélkül valószínűleg kellemetlen helyzetekbe kerülhetsz majd az angol nyelvvizsgán. Nem azért, mert nem tudsz elég jól angolul, gyakran az jelenti a legnagyobb problémát, hogy nem látunk egy olyan feladatot sem, amivel a nyelvvizsgán találkozhatunk.

Persze rengeteg olyan leckét ismersz már a munkafüzetekből, tankönyvekből, esetleg témazáró dolgozatokból, de ha a tanárod más módszerekben hisz, lehet, hogy kihagyja azt a bizonyos fontos példát, és megtörténhet, hogy egyáltalán nem is látsz nyelvvizsga típusú angol feladatokat. A másik probléma, hogy nyelvvizsga központonként változik a feladatok jellege.

Számos weboldalon találhatsz nyelvvizsga típusú feladatokat, amiket többnyire le is tölthetsz. Érdemes ezeket átnézni a felkészülés során.

Jó tanulást, eredményes vizsgát kívánunk!

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
haladoknak1
Haladó angol

Magabiztosabb angol nyelvtudással rendelkezők valószínűleg sok nyelvvizsgával kapcsolatos oldalt átböngésztek már annak érdekében, hogy papírral is bizonyíthassák ismereteiket. Manapság rengeteg...

Close